Taksim'de yoğun güvenlik önlemi!

"İstanbul Lalesiyle Buluşuyor" sloganıyla başlatılan İstanbul Lale Festivali çerçevesinde Taksim Meydanı'da binlerce renkli lale ile buluştu. Taksim'e hafta başında getirelen lalelerin bazı vatandaşlar tarafından kopartılarak taplanmak istemesi, bazı Arap turistlerinde içlerine yatarak fotoğraf çektirmek istemesi üzerine belediye özel güvenlik ekipleri ile korumaya aldı.

"İstanbul Lalesiyle Buluşuyor" sloganıyla başlatılan İstanbul Lale Festivali çerçevesinde Taksim Meydanı'da binlerce renkli lale ile buluştu. Taksim'e hafta başında getirilen lalelerin bazı vatandaşlar tarafından kopartılarak toplanmak istemesi, bazı Arap turistlerinde içlerine yatarak fotoğraf çektirmek istemesi üzerine belediye özel güvenlik ekipleri ile korumaya aldı.

taksim-guven

Bu yıl 12'cisi düzenlenen İstanbul Lale Festivali'nde 143 bin lale bulunduğu Taksim meydanında bulunan görevlilerden biri " Burayı boş bırakırsak bir gün içinde talan olur. Bazı Arap turistler içine girip resim çektirmek istiyor hatta içine uzananlar bile oluyor. Bizim insanımız da kopartıp toplamak istiyor... Festival boyunca buradayız" dedi.

taksim-guven2

Bu arada vatandaşlar birbirinden rekli laleler ile sellfie yapıp bol bol anı fotoğrafı çekiyor.

Taksim'de yoğun güvenlik önlemi! ile ilgili etiketler Taksim Güvenlik lale
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.