Taksim Meydanı, araç ve yaya trafiğine açıldı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Beyoğlu Taksim Meydanına çıkan yollar trafiğe kapatılmıştı. İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs tedbirleri kapsamında yaya ve araç trafiğine kapatılan Taksim Meydanı yeniden açıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Beyoğlu Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılmıştı.

Polis ekipleri tarafından Taksim Meydanı çevresi yaya girişine karşı bariyerlerle kapatılırken trafik ekipleri tarafından da meydana çıkan yollar da araç trafiğine kapatılmıştı. Kutlamaların bitmesinin ardından Taksim Meydanı saat 22.00 sıralarında tekrar yaya ve araç trafiğe açıldı.

Taksim Meydanı, araç ve yaya trafiğine açıldı

TAKSİM MEYDANI’NI TEKRAR YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILDI

Kutlamaların İstanbul Valiliği'nce yasaklandığı Taksim Meydanı’nın etrafı polis ekipleri tarafından bariyerlerle kapatılmış, kutlama yapacak olan sendikalar da küçük gruplar halinde giriş yapmıştı. Kutlamaların bitmesinin ardından Taksim Meydanı saat 22.00 sıralarında yaya ve araç trafiğine tekrar açıldı.

İHA

Taksim Meydanı, araç ve yaya trafiğine açıldı ile ilgili etiketler Taksim Meydanı 1 mayıs emek ve dayanışma günü trafiğe açıldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.