Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi (VİDEO)

İstanbul'da akşam saatlerinde Taksim ve Osmanbey metro duraklarında yolcular tahliye edildi. Metro seferlerinin intihar girişimi nedeniyle bir süreliğine durdu. İntihar teşebbüsünde bulunan şahıs yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Yenikapı-Hacıosman metrosunda akşam saatlerinde seferler durduruldu. Osmanbey durağında yolcular tahliye edildi.

DHA'ya göre, Taksim Metro İstasyonu'nda hayatına son vermek istediği belirtilen bir kişi, hareket halindeki metronun önüne atladı. Olay nedeniyle seferler durduruldu. İstasyona polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metro istasyonundaki yolcuların boşaltılması sırasında olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çalışmaya başladı. Önce raylara atlayarak hayatını kaybettiği bildirilen şahıs, daha sonra yaralı olarak metrodan çıkarıldı ve ambulasla hastaneye kaldırıldı

Metro seferleri bir süre sonra normale döndü.

İşte Taksim Metro İstasyonu'nda tahliye edilen yolcular ve hastaneye kaldırılan şahsın görüntüleri...

Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi (VİDEO) ile ilgili etiketler İstanbul Taksim metro Osmanbey
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.