Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yangın içeriden böyle görüntülendi!/ VİDEO

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangınla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde hastane içinde yangın sırasında yaşanan panik anları var. Hastalar, hasta yakınları, sağlık görevlileri dehşet içinde kurtulmaya çalışması var. Bir diğer görüntü ise yangının ilk anlarında çekilmiş. Dehşetin boyutunu gözler önüne seriyor.

Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastanesi'nde dün saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın hastanenin dış cephesini sardı. Hastane içinde büyük panik yaşandı. Tedavi gösteren hastalar tahliye edildi. Yangın sırasında hastane içinde yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir başka cep telefonu kamerası görüntünde ise itfaiyenin yangına hastane içinden ulaşması yer alıyor.

Hastanenin yanmaya başladığı anlara ait ilk kez ortaya çıkan bir görüntü dehşetin boyutlarını gözler önüne seriyor.

Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün akşam çıkan yangının ardından binanın son durumu havadan görüntülendi.

2e5fad734c31a7a632cdf831c23a6653

Hastane binasının son hali bu sabah görüntülendi. Yangında hastanenin dış kaplamasının büyük bölümünün yandığı görülüyor.

ac8c05544c78c8d7d2b91cd045b5d884

Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yangın içeriden böyle görüntülendi!/ VİDEO ile ilgili etiketler Yangın taksim ilkyardım hastanesi panik dehşet
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.