Taksiciden polis memuruna çirkin sözler: Yaz belki sana yıldız takarlar!

Kadıköy'de taksilere yönelik yapılan denetimlerde kendisine ceza yazılan taksi sürücüsü polis memuruna çirkin bir tepkide bulundu. Kendisine ceza uygulayan polis memuruna, “yaz cezayı belki sana yıldız takarlar” diyen taksi sürücüsü, emniyet kemeri takmadığından dolayı 436 lira ceza yedikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Kadıköy’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler çerçevesinde sürücülerin belediye belgeleri, emniyet kemerleri ve sürücü belgeleri kontrol edildi. Rıhtım Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen 7 taksi sürücüsüne toplamda 7 bin 52 lira cezai işlem uygulandı.

Taksiciden polis memuruna çirkin sözler: Yaz belki sana yıldız takarlar!

Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen bir taksi sürücüsü ise kendisine cezai işlem uygulayan polis memuruna çirkin bir tepkide bulundu. Kendisine ceza uygulayan polis memuruna, “yaz cezayı belki sana yıldız takarlar” diyerek çirkin ifade kullanan taksi sürücüsü, emniyet kemeri takmadığından dolayı 436 lira ceza yedikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Taksiciden polis memuruna çirkin sözler: Yaz belki sana yıldız takarlar! - Resim : 2

"YAZ BELKİ YILDIZ TAKARLAR SANA"

Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı için ceza uygulanan taksici, “Ceza yazacaklar, ben de burada bekleyeyim herkese yazalım. Müşterimin acil işi vardı, ben de parktan çıktım takamadım. Cezayı yapıştırdın, belki de yıldız takarlar sana” dedi.

 

Taksiciden polis memuruna çirkin sözler: Yaz belki sana yıldız takarlar! ile ilgili etiketler Kadıköy Taksi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.