Taksici-UBER kavgasına Ahmet Mümtaz Taylan da dahil oldu!

İnternet üzerinden taksi hizmeti veren UBER'e karşı dava açan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası bugün adliye önünde yaptıkları eylemle gündeme geldi. Bu haberi sosyal medyadan paylaşan oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan taksicilere olan sitemini dile getirdi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, UBER'e karşı açtığı dava öncesi İstanbul Adalet Sarayı önünde eylem yaptı. Ellerinde pankart ve bayraklarla adliye önünde bir araya gelen taksiciler UBER'in Türkiye'den çıkmasını istedi.

18 bin taksicinin bu işten ekmek kazandığını dile getiren taksiciler, son zamanlarda çıkan UBER'e yönelik saldırıların ise kendileri tarafından gerçekleşmediğini, bu işin bir algı operasyonu olduğunu ileri sürdü. Öte yandan eyleme destek vermek için çok sayıda taksi de adliye önüne geldi.

'BABADAN KALMA GÜZEL TAKSİCİ ABİLERİMİZ ALINMASIN'

Twitter hesabından bu haberi paylaşan oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da paylaşımına şu notu düştü:

"Hazır ayaklanmışken araçları yıkayıp, sırta temiz bi gömlek geçirip, yol, iz öğrenebilirler mi acaba? Babadan kalma güzel taksici abilerimiz alınmasın tabii."

640xauto

Taksici-UBER kavgasına Ahmet Mümtaz Taylan da dahil oldu! ile ilgili etiketler Taksi UBER ahmet mümtaz taylan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.