Taksici Oğuz Erge'nin cinayeti Arka Sokaklar'a konu oldu

18 yıldır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Türkiye'yi sarsan taksici Oğuz Erge cinayeti konu alınacak. İşte detaylar...

Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yarın akşam izleyici karşısına çıkacak. Hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara karşı duyarlılığı ile fark yaratan dizide bu kez, taksici Oğuz Erge cinayeti konu alınacak.

Arka Sokaklar’ın yeni bölümünden bir tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Yayınlanan tanıtımda; bir taksi şoförünün aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesi, İzmir’de yaşanan ‘Taksici Oğuz Erge Cinayeti’ni akıllara getirdi. Taksici cinayetlerine dikkat çekmeyi hedeflenen bu sahneler dizinin yayınlanacak yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Taksici Oğuz Erge'nin cinayeti Arka Sokaklar'a konu oldu - Resim : 2

 

Taksici Oğuz Erge'nin cinayeti Arka Sokaklar'a konu oldu ile ilgili etiketler Taksici cinayet İzmir Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.