Taksici, 'Arap turist' kılığına giren polisi dolandırmaya kalktı!

Sirkeci'den bir taksiye binen ve Arap müşteri gibi davranan polis, taksiciye İkitelli'deki bir AVM'ye gitmek istediğini söyledi. Taksimetreyi açmadan 300 lira isteyen ve yol boyunca telefonla oynayan takisici, Eminönü'ne geldiğinde trafik polislerinin kestiği cezadan kurtulamadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri, taksilere yönelik denetim yaptı. Denetimde görev alan bir polis, Sirkeci'den taksiye Arap müşteri gibi bindi. Taksici, İkitelli'deki bir AVM'ye gitmek istediğini söyleyen yolcusundan taksimetre açmadan 300 lira istedi.

TAKSİMETRE AÇMADI, CEZA YAĞDI

Polis, taksi sürücüsünün taksimetre açmadığını, seyir halindeyken telefonla ilgilendiğini ve gazete okuduğunu cep telefonu ile kayıt altına aldı. 

Daha sonra Eminönü'ndeki denetim noktasına getirilen sürücüye taksimetre açmamaktan bin 979 lira, telefon ile ilgilenmekten 951 lira cezai işlem uygulandı.

Taksici, 'Arap turist' kılığına giren polisi dolandırmaya kalktı!

(DHA)

 

 

 

Taksici, 'Arap turist' kılığına giren polisi dolandırmaya kalktı! ile ilgili etiketler Sirkeci Taksici polis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.