Takla atan araçtan fırlayıp evin çatısına düştü

Konya'da benzerine çok zor rastlanacak bir kaza gerçekleşti. Kontrolden çıkarak takla atan pikapın sürücüsü araçtan fırladı. Sürücü yol kenarındaki evin çatısına düştü. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülendi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Altınekin ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Y.Ö. (33) idaresindeki pikap, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilerek takla attı.

Kazanın etkisiyle araçtan fırlayan sürücü yan tarafta bulunan evin çatısına düştü. Kaza ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, takla atan araç ve savrulan sürücünün evin çatısına düşmesi yer alıyor.

Takla atan araçtan fırlayıp evin çatısına düştü ile ilgili etiketler kaza Konya kaza anı çatıya düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.