Takipçileri çok üzülecek.... Yıldız Tilbe'den Twitter kararı

Twitter'da adeta bir fenomen haline gelen şarkıcı Yıldız Tilbe, aldığı kararla sevenlerini üzdü. Çok konuşulan paylaşımlara imza atan Tilbe, Twitter'ı Elon Musk'ın satın almasının ardından hesabını kapatacağını açıkladı.

SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı. Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'ın bu hamlesi sonrası şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter'a veda etme kararı aldı.


Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almasının ardından bir tepki de Yıldız Tilbe'den geldi. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter hesabını kapatacağını açıkladı. Tilbe, "Instagram'a geçeceğim, Twitter'ı kapatacağım." dedi. Ünlü şarkıcının bu kararı hayranlarını üzdü.


''MERHABA INSTAGRAM, HOŞÇAKAL TWİTTER''

Yıldız Tilbe konuya ilişkin yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''İnstagrama geçcem twitteri kapatcam twitter artık 1 kişininmiş, içerik çok ahlaksızca belirleniyo, twittera benim için girenlerin maruz kalmalarını istemiyorum, gündemdeki biçok başlık çok çağdışı. Utanç verici , herkes aynı şeyden utanmıyo, bazıları hiçbişeyden.''

yıldız tilbe - twitter - elon musk

 

 

Takipçileri çok üzülecek.... Yıldız Tilbe'den Twitter kararı ile ilgili etiketler Elon Musk Yıldız Tilbe Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.