Takıntılı hayranları yüzünden evini değiştiren Can Yaman şimdi de ofisini satıyor

Can Yaman saplantılı hayranları yüzünden zor günler geçiriyor. Kariyerine İtalya'da devam eden yakışıklı oyuncu Can Yaman geçtiğimiz günlerde hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kalmıştı. 32 yaşındaki oyuncu şimdi de Bebek'te bulunan hukuk bürosunu satışa çıkardı.

Türkiye'de olduğu kadar İtalya'da da geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu Can Yaman, bazı kişilerin hayranlığının tehlikeli boyuta ulaştığını açıklayarak hayranlarının Roma'daki evine kadar gelip kendisini taciz ettiğini söylemişti. Saplantılı hayranları nedeniyle korku dolu günler yaşayan Can Yaman çözümü evini taşımakta bulmuştu.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; İtalya’daki evini hayranları yüzünden değiştiren Can Yaman, Bebek’teki hukuk bürosunu da takıntılı fanları yüzünden satışa çıkardı.

BEBEK'TEKİ OFİSİNİ SATIYOR

Bir süredir kariyerini sürdürdüğü İtalya'daki takıntılı hayranları yüzünden Roma'daki evini değiştiren Can Yaman, şimdi de Türkiye'deki ofisini satışa çıkardı. Bebek'in merkezindeki hukuk bürosuna 'satılık' ilanı koyulan yakışıklı oyuncunun bu kararı almasının arkasında ise yine takıntılı hayranları var.

Takıntılı hayranları yüzünden evini değiştiren Can Yaman şimdi de ofisini satıyor

Can Yaman, özellikle yurt dışından gelen bazı fanlarının sürekli Bebek'teki bürosuna gitmesi ve ofisi telefon yağmuruna tutmaları üzerine daireyi satışa çıkardı.

 

Takıntılı hayranları yüzünden evini değiştiren Can Yaman şimdi de ofisini satıyor ile ilgili etiketler Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.