Takıntılı hayranının saldırısına uğrayan Serenay Sarıkaya evinden dışarı çıkamıyor

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Alice Müzikali'nin yeni sezonu için prova çalışmalarını bitirdikten sonra Etiler'deki evine girerken saldırıya uğramıştı. Oyuncuya saldıran kişinin takıntılı bir hayranı olduğu ortaya çıkmış ve saldırgan Tayfun Demirtaş gözaltına alınmıştı. Daha sonrasında ise sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturmanın detayları ortaya çıktı.

23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olan 'Alice Müzikali', uzun bir aranın ardından ilk kez perde açtığı 7 Şubat’ta yeniden seyirciyle buluşacak. Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, çalışmalarını bitirdikten sonra Etiler'deki evine girerken saldırıya uğramış ve korku dolu anlar yaşamıştı.

29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın takıntılı hayranı 26 yaşındaki Tayfun Demirtaş, geçtiğimiz gün Etiler'deki evine girdiği esnada oyuncunun şoförüne saldırmıştı. Bunun üzerine gözaltına alınan Demirtaş, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturmanın detayları ortaya çıktı. Sarıkaya ifadesinde korkudan dışarı çıkamadığını söyledi. İşte Sarıkaya'nın açıklamaları...

23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olan 'Alice Müzikali', uzun bir aranın ardından ilk kez perde açtığı 7 Şubat’ta yeniden seyirciyle buluşacak. Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Sarıkaya, çalışmalarını bitirdikten sonra Etiler'deki evine girerken saldırıya uğramış ve korku dolu anlar yaşamıştı.   29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın takıntılı hayranı 26 yaşındaki Tayfun Demirtaş, geçtiğimiz gün Etiler'deki evine girdiği esnada oyuncunun şoförüne saldırmıştı. Bunun üzerine gözaltına alınan Demirtaş, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturmanın detayları ortaya çıktı. Sarıkaya ifadesinde korkudan dışarı çıkamadığını söyledi. İşte Sarıkaya'nın açıklamaları...   ''BANA BASKINDA BULUNMUŞTUR''   Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Genç oyuncu Sarıkaya verdiği ifadede


''BANA BASKINDA BULUNMUŞTUR''


Sabah Gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Genç oyuncu Sarıkaya verdiği ifadede "Yapım şirketine gelen bu şahıs personellere, 'Serenay Sarıkaya'yı çağırın. Benim kıyafetlerimi giyiyor, biz ruh eşiyiz. İkimizin de aynı yerde beni var' şeklinde beyanlarda bulunarak tabir-i caizse bana baskında bulunmuştur. Yapım şirketine, kuaföre ve sık gittiğim restoranlara gidip 'Serenay geldiğinde bana haber verin' şeklinde konuşmuştur" dedi.

Ünlü oyuncunun, "Canıma kast etmesi ve zarar vermesi endişesiyle iş hayatımın durmasına, dışarı dahi çıkamamama sebep olan şahsın cezalandırılmasını istiyorum" dediği öğrenildi.

 Takıntılı hayranının saldırısına uğrayan Serenay Sarıkaya evinden dışarı çıkamıyor - Resim : 2

ALİCE MÜZİKALİ HAKKINDA

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnedeki yerini alıyor. Müzikalde Serenay Sarıkaya “Alice” olarak izleyicisinin karşına çıkarken, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaşıyor.

 

Takıntılı hayranının saldırısına uğrayan Serenay Sarıkaya evinden dışarı çıkamıyor ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Saldırı Gözaltı Alice Müzikali Tayfun Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.