Takımın 'ağabeyleri' harekete geçti: Fenerbahçe'de toplantı vakti

Alanyaspor beraberliği sonrası liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de takımın 'ağabeyleri' olarak değerlendirilen tecrübeli isimler ağırlığını koyarak motive görevini üstlenecekler. Kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş, takımla bir toplantı yapacak.

Fenerbahçe'de sezon başındaki futbol mumla aranıyor. Kaybedilen puanlar sonrası liderliği Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertlilerde spor yorumcularının hedefinde İsmail Kartal var.

Takımdaki kötü gidişatta yaşanan moral bozukluğu sonrası takımın ağabeyleri olaya el altarak takım arkadaşlarına moral verecek.

Olası panik havasının önüne geçmek isteyen kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş takım arkadaşlarıyla bu hafta toplantı yapacaklar. Hedeften kopmadıklarını anlatacaklar.

Kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş arkadaşlarıyla yapacakları toplantıda mental olarak güçlü kalmalarının önemine değinecek. "Hepimiz birbirimiz için savaşırsak başarırız" mottosunu aşılayacaklar.

Takımın 'ağabeyleri' harekete geçti: Fenerbahçe'de toplantı vakti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Edin Dzeko Dusan Tadic Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.