Taison Beşiktaş'a çok yakın!

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’in 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Taison için harekete geçti. Yönetim, Aralık’ta sözleşmesi bitecek oyuncuyla ön protokol yapmak istiyor.

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer hareketliliği sürüyor. Siyah-beyazlılar, Shakhtar Donetsk'in sol kanat oyuncusu Taison'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Donetsk'ten Taison Freda için de temaslara başladı. 1 hafta önce Ukrayna ekibi ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren siyah beyazlılar, Brezilyalı oyuncu konusundaki ciddiyetini ortaya koydu.

Aralık ayında kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için Shakhtar Donetsk kulübünün 10 milyon euro gibi bedel istediği öğrenilirken, Beşiktaş'ın Aralık ayında sözleşmesi bitecek olan ve bu nedenle kiralama seçeneği olmayan tecrübeli futbolcu için bu rakamları ödemeyeceğini bildirdi. Yaşanan bu sürecin ardından Beşiktaş ile ön protokol yapmak isteyen yıldız futbolcunun, siyah-beyazlılara bedava gelmesi halinde Beşiktaş'tan yaklaşık 4,5 milyon euro'ya yakın bir maaş istediği ifade edildi.

Taison Beşiktaş'a çok yakın! ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Taison mn protokol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.