Tahliye olan Ufuk Bayraktar setlere dönüyor!

Ruhsatsız silah taşıması nedeniyle 6 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ufuk Bayraktar, tahliye edildikten sonra ilk kez görüntülendi. Bayraktar, yeni filmi için hazırlıklara başladığının müjdesini verdi.

2007 yılında karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu gerekçesiyle yargılandığı davadan hapis cezası alan Ufuk Bayraktar, tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi.

YAZIN ÇEKİMLERE BAŞLANACAK

Cezaevindeyken yazdığı senaryo ile setlere döneceği konuşulan Ufuk Bayraktar, yeni filmi hakkında, "Hikayesini oluşturduğum ve cezaevindeyken dışarısıyla iletişim halinde çalışarak senaryo ekibi ile ilerlettiğimiz güzel bir senaryo oldu. Bir aksilik olmazsa yazın çekilecek, heyecanlıyız" dedi.

Tahliye olan Ufuk Bayraktar setlere dönüyor!

"KALPLERDE ENGEL OLMASIN, BEDENDEKİ ENGELLER AŞILIR"

Otizim farkındalık haftası olduğunu hatırlatan muhabirlere şaşırtan bir açıklama yapan Bayraktar, "Kalplerde engel olmasın, bedenlerdeki engeller aşılır" cevabını verdi.

Eşi Merve Bayraktar ile Bebek'te yürüyüşe çıkan oyuncu keyifli halleri ile dikkat çekti

Tahliye olan Ufuk Bayraktar setlere dönüyor! ile ilgili etiketler Ufuk Bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.