Tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıktı! İşte ilk görüntüler...

Hakkında ev hapsi ile şartlı tahliye kararı verilen şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan çıktı.

Ünlü şarkıcı Gülşen, Nisan ayında İstanbul'daki bir konserinde sahnede bir arkadaşı hakkında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" cümlesinden dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen Çolakoğlu'nun tutukluluğuna yapılan itiraz kabul edildi.

TAHLİYE EDİLEN GÜLŞEN CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Üst mahkeme, Gülşen'in tahliyesine ve konutu terk etmemek şartıyla adli kontrol altına alınmasına karar verdi. Bugün ev hapsi şartıyla tahliye edilen Gülşen cezaevinden çıktı. Şarkıcının ilk görüntüsü kalabalık basın ordusu tarafından görüntülendi.

Tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıktı! İşte ilk görüntüler...

TEDBİRE UYMAZSA TUTUKLANACAĞI İHTAR EDİLECEK

Mahkeme gerekçesinde, atılı suçun vasıf ve mahiyeti, dosya kapsamındaki tüm delillerin toplanmış, şüphelinin kaçma ve delilleri karartma şüphesinin bulunmayışı, bakmakla mükellef olduğu yaşı küçük çocuğu bulunması, tutuklama maddeleri dikkate alındığında alınması muhtemel cezaya ilişkin infaz koşulları da hep birlikte değerlendirildiğinde tutuklamadan beklenen faydanın adli kontrol tedbirleriyle sağlanabileceği nazara alınarak şüphelinin adli kontrol altına alınarak tahliyesine karar verildiği kaydedildi. Kararda adli kontrol tedbirlerine uymadığı takdirde tutuklanacağı ihtar edildi.

Tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıktı! İşte ilk görüntüler... - Resim : 2


Tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıktı! İşte ilk görüntüler... - Resim : 3

 

Tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden çıktı! İşte ilk görüntüler... ile ilgili etiketler Gülşen cezaevi tahliye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.