Tahir Sarıkaya'ya canlı yayında şok! Fatih Terim programa bağlandı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programında şok anlar yaşandı. Sarıkaya, sosyal medyada gündem olan konulardan bahsettiği sırada Fatih Terim ile ilgili viral olan bir fotoğrafı da paylaştı. Yayının ilerleyen dakikalarında ise Fatih Terim olduğunu iddia biri kişi yayına bağlandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programında hem izleyicileri hem de Sarıkaya'yı şok eden anlar yaşandı.Sarıkaya, sosyal medyada gündem olan konulardan bahsettiği sırada Fatih Terim ile ilgili viral olan bir fotoğrafı da paylaştı. 

''HOCAM PARANIZ MI YOK NEDİR?''

Fatih Terim'in Marsilya maçında giydiği ayakkabıları katıldığı başka bir programda tekrar giymesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sarıkaya da yayın sırasında Fatih Terim'e seslenerek 'Hocam paranız mı yok nedir?'  esprisi yaptı. 

Tahir Sarıkaya'ya canlı yayında şok! Fatih Terim programa bağlandı

YAYINA FATİH TERİM OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR KİŞİ BAĞLANDI

 

Yayının ilerleyen dakikalarında ise Fatih Terim olduğunu iddia biri kişi yayına bağlandı. Cevap hakkı vermek için Fatih Terim sandığı kişinin yayına katılmasına izin veren Tahir Sarıkaya şok anlar yaşadı. 

Tahir Sarıkaya'ya canlı yayında şok! Fatih Terim programa bağlandı - Resim : 2

YAYINA KATILAN KİŞİNİN TAKLİTLERİYLE ÜNLÜ MEHMET DİNDAR OLDUĞU ANLAŞILDI

Yayında konuşulanlardan rahatsız olmuş gibi davranan kişinin ise Fatih Terim olmadığı ortaya çıktı. Arayan kişinin Sarıkaya'nın yıllar önce yayına çıkardığı taktitleriyle ünlü Mehmet Dindar olduğu anlaşıldı. Dindar'ın kimliğini açıklamasının ardından yayın güldüren anlar yaşandı. 

Tahir Sarıkaya'ya canlı yayında şok! Fatih Terim programa bağlandı ile ilgili etiketler Beyaz TV Fatih Terim tahir sarıkaya uyan türkiyem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.