Taha Duymaz'ın kardeşi Burak Duymaz'dan kahreden paylaşım

Depremin 12. gününde Hatay'daki enkazda cansız bedenine ulaşılan 19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz'ın vefatı herkesi derinden üzdü. Depremde kardeşleri Taha Duymaz ve Melek Duymaz'ı kaybeden acılı kardeş Burak Duymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Zor günler geçiren Burak Duymaz, kardeşlerinin çocukluk yıllarında çekilen bir karesini Instagram hesabından paylaştı.

Hatay’ın Yayladağ ilçesindeki köy evinin mütevazi mutfağında yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve sosyal medyada 1 milyona aşkın takipçisi bulunan genç fenomen Taha Duymaz, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depreme halasının Hatay'daki evinde yakalanmıştı. Taha Duymaz ve ailesi göçük altında kalmıştı. Umutlu bekleyiş sürerken, Melek Duymaz ile birlikte enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan depremin 12. gününde acı haber gelmişti.

Taha Duymaz'ın kardeşi Burak Duymaz, sosyal medya hesabından kardeşlerinin mezarının fotoğrafını paylaşmıştı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan 19 yaşındaki Taha Duymaz, kardeşi Melek ile birlikte Hatay'da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

KARDEŞLERİNİN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Kardeşlerinin vefatıyla tarifsiz bir acı yaşayan Burak Duymaz, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Burak Duymaz, Taha ve Melek'in çocukluk yıllarına ait fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Vefat haberiyle ailesini ve sevenlerini yasa boğan Taha'nın çocukluk fotoğrafı herkesi duygulandırdı.

 İşte Burak Duymaz'ın o paylaşımları...

Taha Duymaz'ın kardeşi Burak Duymaz'dan kahreden paylaşım - Resim : 2

 

Taha Duymaz'ın kardeşi Burak Duymaz'dan kahreden paylaşım ile ilgili etiketler Taha Duymaz deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.