Tacize uğrayan genç kız görüntüledi

Edirne’den İstanbul’a giden yolcu otobüsünde seyahat eden 17 yaşındaki E.H. muavinin tacizine uğradı. Otobüs muavinin tacizini telefonu ile gizlice görüntüleyen E.H.'nin şikayeti üzerine Hüseyin Ç. (31), Keşan ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan muavin çıkartıldığı nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

Edirne’de bir akrabasını ziyaret eden 17 yaşındaki E.H., salı günü İstanbul’a dönmek için bindiği yolcu otobüsünün muavini Hüseyin Ç., tarafından taciz edildi.

Muavin, genç kızın yanındaki koltuğa oturup, cinsel organıyla oynarak, E.H.'ye tacizde bulundu.

Tacize uğrayan genç kız görüntüledi

E.H., bu durumu gizlice cep telefonu kamerası ile kaydetti. İstanbul'a geldiğinde ise durumu anlattığı ailesi ile birlikte polise giderek muavinden şikayetçi oldu.

Görüntülerin yayınlanması üzerine muavin Hüseyin Ç.'ye sosyal medyada tepki yağarken, Keşan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri de muavinin yerini tespit etmek için çalışma başlattı.

Polis, yaptığı çalışmada, Hüseyin Ç.’nin ailesiyle birlikte Keşan’a geldiğini ve buradan da yaşadığı Uzunköprü ilçesine gitmek üzere bir araçla yola çıktığını tespit etti.

Tacize uğrayan genç kız görüntüledi - Resim : 2

Aracı takibe alan polis, yolda durdurup içindeki Hüseyin Ç.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Ç. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkartıldı.

Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen muavin nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

(DHA)

Tacize uğrayan genç kız görüntüledi ile ilgili etiketler Taciz Otobüs hakim İstanbul Keşan Edirne sapık muavin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.