Taciz okulunda skandallar bitmiyor!

Düzce Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tacizci olduğu iddia edilen okul müdür Salim Y., olayı ortaya çıkaran öğretmeni sürdü...

Düzce'de taciz skandalı patlak verdi. İddialara göre, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, okul müdürü Salim Y. ve bazı öğretmenler, kız öğrencileri taciz etti.

taciz_okulu2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Takvim'den Mevlüt Yüksel'in haberi üzerine harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Düzce İl Milli eğitim müfettişleri, söz konusu iddialar ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Müfettişlerin, başta tacize uğradıkları iddia edilen, savcılığa dilekçeleri verilen öğrenciler ile görüşecekleri öğrenildi. Tacize uğrayan genç kızların ise ifadeleri alındı.

taciz_haberi_1

TACİZİ ORTAYA ÇIKARINCA SÜRÜLDÜ

Taciz skandal ile ilgili olarak, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Okul yönetimi bir skandala daha imza attı. Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki taciz olayında, öğrencileri dinleyen ve olayı savcılık aşamasına getiren Müdür Yardımcısı Zeynep Özdemir'in, olayı ortaya çıkardığı için, bir başka okula sürüldüğü belirlendi.

Taciz okulunda skandallar bitmiyor! ile ilgili etiketler Düzce Taciz soruşturma sürgün taciz okulu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.