Taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li terörist öldürüldü

Fırat Kalkanı ve Zeytin dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li terörist öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada "Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 7 PKK/YPG’li terörist daha komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi." ifadeleri kullanıldı.

Taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı terörist fırat kalkanı bölgesi zeytin dalı bölgesi taciz ateşi pkk/ypg
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.