Suudi Prenses uçakta Türk Bayrağı var diye uçmak istemedi! Türk uçuş ekibi Prensese dersini verdi!

Suudi Arabistan Prensesi N.B.A, uçağın Türk jeti ve kuyruğunda Türk Bayrağı olduğunu fark edince uçmak istemedi. Prensesin şiddetli tepkisine Türk uçuş ekibi de sert tepki gösterince tartışma çıktı.

Suudi Arabistan Prensesi N. B. A. , bir aracı kuruluş tarafından kiralanan uçağın bir Türk jeti ve kuyruğunda Türk Bayrağı olduğunu fark edince uçmak istemedi.

UÇAKTA GERGİN ANLAR!

Airporthaber'in haberine göre; Suudi prensesin şiddetli tepkisine Türk jetinin uçuş ekibi de tepki gösterince tartışma çıktı. Bu kez de Türk uçuş ekibi prensesi uçurmayı reddetti. Şirket, uçağını Türkiye'ye boş olarak çekme restini yaptı.

2020'nin en pahalı ve en ucuz uçak bileti fiyatı açıklandı

Arabulucuların araya girmesiyle Türk jetinin uçuş ekibi ve prenses uçmaya ikna oldu. Uçuş gerçekleşti fakat uçakta görevli kabin memuru prenses Ahmad'a ikram servisi yapmayı reddetti. Kabine de girmedi. İkramı teknisyen yaptı.

Prenses, uçak Londra'ya indikten sonra uçağın neden Türk şirketinden kiraladığını söyleyerek broker firmasını da şikayet etti ve ödediği paranın iade edilmesini istedi.

Suudi prenses, uçağın ücretinin iade edilmemesi halinde Türk şirkete yaptırım uygulayacağı konusunda tehditler savurdu. Türk şirket ise ücret iadesi yapılmayacağını kesin dille iletti. Olay sonrası ilgili Türk şirketin Suudi Arabistan'a bir başka uçuş talebi, hiç bir sebep gösterilmeden Suudi otoritelerce reddedildi.

Diğer Türk jetlerine de son dönemde izin konusunda zorluk çıkarıldığı ve izin verilmediği de belirtildi.

Suudi Prenses uçakta Türk Bayrağı var diye uçmak istemedi! Türk uçuş ekibi Prensese dersini verdi! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan uçak suusi arabistan prenses
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.