Suudi damat düğünde gerçekten iPhone 8 dağıttı mı? / VİDEO

Türkiye bugün güne, "Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen bir düğünde damat düğüne katılan herkese iPhone 8 hediye etti" haberiyle uyandı! Pekçok haber sitesinde olaya ait olduğu öne sürülen görüntüler de paylaşıldı. Ancak düğün sahibinin SuperHaber'e ulaşması üzerine olayın aslı ortaya çıktı.

Türk basınında geniş yer bulan habere göre; Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen bir düğünde, damadın davetlilere nikah şekeri yerine yüzlerce iPhone 8 hediye ettiği iddia edildi.

Ayrıca, düğüne katılan bir davetli tarafından çekildiği öne sürülen bir video da haber eşliğinde okurlarla paylaşıldı.

Videoda, "görevlilerin tepsilerle hediye paketi haline getirilmiş yüzlerce iPhone 8'i müzik eşliğinde salona getirdiği" belirtildi.

- İPHONE DEĞİL, "EL MELİKE"...

Ancak, kısa süre sonra bu haber ve görüntülerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Düğün sahibi Muhammet El Hakkan, SuperHaber'e ulaşarak o iddiaları yalanladı. Hakkan, videoda görülen kutuların Arapların "El Melike" ismi verdikleri lokum ve şekerleme kutuları olduğunu ifade etti.

Muhammet El Hakkan "El Melike" kutularının iPhone kutularına benzerliği nedeniyle böyle bir yanlış anlaşılma yaşandığının altını çizdi.

Hakkan, "Belli ki Türk medyasını birileri oyuna getirmiş. Çok üzgün ve şaşkınız" ifadelerini kullandı.

PIRLANTALAR MONTAJ!

Videolarda kadın misafirlere dağıtıldığı öne sürülen pırlanta setlerinin görüntülerinin ise montaj olduğu belirtildi.

O pırlantaların, Kral Selman'ın Turizm Bakanı olan oğlunun düğününde geline takılmak üzere gelen hediyelerin gizli görüntüleri olduğunun altı çizildi. / SuperHaber

İşte düğün sahibi Muhammet El Hakkan'ın konuyla ilgili yazılı açıklaması;

e2frfg

Suudi damat düğünde gerçekten iPhone 8 dağıttı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Arap Suudi Arabistan Düğün iPhone 8 muhammet el hakkan el melike
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.