Süt Kardeşler oyununu ertelemek zorunda kalmıştı... Koronavirüse yakalanan ve anne acısıyla sarsılan Emine Ün sahnelere geri döndü

43 yaşındaki oyuncu Emine Ün, kendisinin ve annesinin koronavirüse yaklandığını duyurmasından kısa bir süre sonra annesinin durumunun ağırlaştığını ve yoğun bakıma kaldırıldığını açıklamıştı. Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi 9 gün önce koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Annesinin acısıyla sarsılan ve zor günler geçiren oyuncu annesinin vefatının ardından kısa bir süre sonra sahneye çıktı.

İbrahim Erkal ile birlikte oynadığı 'Canısı' filmiyle akıllara kazınan, son dönemde ise 'Süt Kardeşler' adlı tiyatro oyuncu ve bir mücevher markasının reklam filmiyle izleyici karşısına çıkan Emine Ün, pandemi sonrası yeniden sahneye çıkmaya hazırlanırken koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla oyununu ertelemek zorunda kalmıştı.

Süt Kardeşler oyununu ertelemek zorunda kalmıştı... Koronavirüse yakalanan ve anne acısıyla sarsılan Emine Ün sahnelere geri döndü


Kadrosunda Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Emine Ün, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm’ün yer aldığı ve usta oyuncu Nejat Uygur'un yıllar önce sahneye koyduğu "Süt Kardeşler" oyunu Emine Ün'ün koronavirüse yakalanmasının ardından ileri bir tarihe alınmıştı.

Emine Ün, Instagram hesabından ''Heyecanlı seyircimizle buluşmayı beklerken maalesef Covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda da iyileşeceğim. Güzel mesajlarınızı, dileklerinizi ileten tüm tandığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim.'' açıklamasında bulunmuştu.

Emine Ün'ün hastanede birlikte tedavi gördüğü astım hastası annesi Müzeyyen Bolverdi durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Emine Ün'ün annesi 24 Ağustos sabahı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan Ün, üzüntüsünü "Annem... Kapkara gün, acımın tarifi yok" şeklindeki sözleriyle dile getirmişti.


Annesinin kaybıyla büyük bir yıkım yaşayan Emine Ün, dün yeniden tiyatro sahnesinde seyirci ile buluştu. 18 Ağustos'ta perde açacak olan oyun Emine Ün'ün koronavirüse yakalanmasıyla dün Maximum Uniq Açıkhava'da gerçekleşebildi. Behzat Uygur, meslektaşı Emine Ün'ün sahneden karesini paylaşarak altına ''Çok zordur anne acısının üstüne oynamak. Örnek oldun'' notunu düştü. Uygur, oyunun sonunda izleyicisi selamlarken ise ''Emine'ye ayrıca teşekkür ediyoruz bugün sahnede olduğu için.'' şeklinde bir açıklamada bulundu.

Emine Ün


Emine Ün, sahne öncesi hazırlık sırasında çekilen fotoğraf karelerini Instagram hesabından ''Hayat devam…iş güç devam, sahne devam…'' notuyla paylaştı.

Emine Ün

Süt Kardeşler oyununu ertelemek zorunda kalmıştı... Koronavirüse yakalanan ve anne acısıyla sarsılan Emine Ün sahnelere geri döndü ile ilgili etiketler tiyatro emine ün behzat uygur süt kardeşler Müzeyyen Bolverdi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.