Süt banyosundan sonra şimdi de fıstık skandalı! İçine girdi, tükürdü...

TikTok'ta fıstıkların içine girdiği ve fıstıkları ağzına alarak tükürdüğü anları paylaşan bir kullanıcı büyük tepki gördü. Görüntüler akıllara geçtiğimiz aylarda süt fabrikasında sütün kazanına giren adamı getirdi.

Sosyal medyada son dönemde ortaya çıkan ve halk sağlığını tehlikeye atan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Daha önce bir süt fabrikasında süt kazanına girerek süt banyosu yapan bir kişinin görüntüleri olay olmuştu. Şimdi ise fıstık skandalı yaşandı.

FISTIKLARIN İÇİNE GİRDİ, TÜKÜRDÜ

Siirt'te yaşanan olayda, TikTok'ta bir kişi, fıstıklarla dolu bir odanın içerisinde fıstıkların arasına daldı. Fıstıkları ağzına alıp tükürdü anların da görüldüğü video büyük olay yarattı.

Kısa sürede yayılan bu halk sağlığını tehlikeye atan görüntüler, son dönemde çokça görülmeye başlandı.

Tepkiler üzerine fıstığın içine girip, fıstıkları ağzına alan sonra da tüküren kişi görüntüleri sildi. Ardından da sosyal medya hesabını kapattı.

Süt banyosundan sonra şimdi de fıstık skandalı! İçine girdi, tükürdü... ile ilgili etiketler Siirt TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.