Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinin 2 zanlısı adliyeye getirildi

İstanbul'da Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu ile emekli polis Şahin Aslan’ın öldürüldüğü silahlı kavgada yaralanan şüpheliler Fuat Çakır ile C.K., tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul'un ilçesi Kadıköy'deki ünlü bir restoranda çıkan silahlı kavgada Susurluk Davası hükümlüsü ve birçok davada adı geçen eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis Şahin Aslan hayatını kaybetmişti.

Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinin 2 zanlısı adliyeye getirildi

Kavgada akraba olan Fuat, Hüseyin ve Ayhan Çakıroğlu ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi de vücutlarının farklı yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinin 2 zanlısı adliyeye getirildi - Resim : 2

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kavganın tarafların katılacağı bir ihale yüzünden çıktığı iddia edildi. Polis, olaydan sonra yaralıların da içinde olduğu 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinin 2 zanlısı adliyeye getirildi - Resim : 3

Şüphelilerden Fuat Çakır ile C.K. tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 2 şüpheli buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

 

 

 

Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinin 2 zanlısı adliyeye getirildi ile ilgili etiketler Susurluk Ziya Bandırmalıoğlu Şahin Aslan Fuat Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.