Survivor'ın en büyük bombası: 2 kez şampiyon Turabi yeniden Survivor'a katılıyor

Survivor All Star'a katılacak isimler tek tek açıklanıyor. Acun Ilıcalı son açıkladığı isimle büyük bombayı patlattı. Survivor'a 2 kez katılan ve ikisinde de şampiyon olan Turabi Çamkıran bu yıl da yarışacak isimler arasında yer alacak.

Survivor'ın en başarılı isimlerinden olan ve 2 kez katıldığı yarışmada ikisinde de şampiyon olan Turabi Çamkıran, bu yıl da Survivor'a katılıyor.

Acun Ilıcalı Instagram hesabından paylaştığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

"Survivor tarihinin efsane ismi Turabi, 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyor."

Survivor'ın en büyük bombası: 2 kez şampiyon Turabi yeniden Survivor'a katılıyor

Turabi daha önce yaptığı paylaşımda "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım." demişti.

Survivor'ın en büyük bombası: 2 kez şampiyon Turabi yeniden Survivor'a katılıyor ile ilgili etiketler Survivor All Star Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.