Survıvor'da Nagihan Gönüllüler takımına geçti!

Televizyonun iddialı yapımlarından olan Survıvor heyecanlı oyunları ile devam ediyor.Gönüller takımı üst üste kaybettikleri oyunlar sonrası kritik yaptıklar.Rekabetin kızıştığı yarışmada dokunulmazlık oyununa az bir zaman kaldı. Ekranların fenomen yarışmasında yeni gelişmeler olmaya devam ediyor.Bu akşam yayınlanacak bölüm fragmanında Nagihan Gönüllüler takımına geçmesi şok yaşattı. All Star takımın tepkileri ise ekranlara yansıyan detaylardan oldu.Peki Nagihan neden Gönüllüler takımına geçti? Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Reyting rekorları kıran uzun senelerdir ekranlarda yer alan Survıvor tam gaz ilerliyor.Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek.Oyun öncesi Survıvor’da şok bir gelişme oldu.Performansı ile dikkat çeken yarışması Nagihan Gönüller takımına geçti. Bu yaşanan olaydan sonra All Star takımı şok yaşadı ve tepkilerini gösterdi. İzleyici ise Nagihan’ın Gönüller takımına geçmesinin nedenini merak ediyor.Peki Survıvor’da Nagihan neden Gönüllüler takımına neden geçti? Yarışmacılar nasıl tepki verdi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde.

kara

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde Tv8'de yayınlanan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı Kıbrıs'taki çeyrek finalde beşinci oldu

Survıvor bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanını izle!

ENTERNASYONAL OYUNU

En iyi erkek ve en iyi kadın belirlenecek. Bu isimler haftada birgün Romanya ve Yunanistan takımlarının en iyileriyle oyuna çıkacak.

Eğer bunu da üç kere kazanırsa ailesi Dominik'e gelecek. Bu isimlerin arasında yapılacak finalde kazanan 250 bin TL alacak. Bu oyunun ilki ise 18. yeni bölümde (Bugün) oynanacak.

Bu oyuna ilk olarak erkeklerden Ümit Karan, kadınlardan ise Damla katılacak.

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

SURVIVOR'DAN DİSKALİFİYE OLAN GAMZE AKSU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan güzel 1988 yılında doğdu.Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.Spora karşı ilgisi olan oyuncu, 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.
Modern Dans Bölümü'ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir'de Paprika Grubu'nu kuran Firuze Gamze Aksu, uzun süre şarkı söyledi. Paprika ile İzmir'de, İstanbul'da ve sahil bölgelerinde konserler verdi.
Daha sonra şansını dizi sektöründe deneyen Firuze Gamze Aksu reyting rekortmeni olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde kendine yer buldu. Gamze Aksu dizide Muazzez Sultan rolündeydi.

SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLER

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

Survıvor'da Nagihan Gönüllüler takımına geçti! ile ilgili etiketler Survivor Nagihan gönüllüler takımına neden geçti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.