Survıvor'da Murat Ceylan neden çılgına döndü? Niye ormana koştu? İşte o anları izle!

Survıvor'da dün akşam iki takım kıyasıya rekabet etti. Adaya devam etmek isteyen yarışmacılar tüm güçleri ile yarıştılar. All Star takımın bölünmesi ile Murat Ceylan Gönüllülere geçen isimlerden biri oldu. Dün akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu sırasında kendi oyundan sonra ormana doğru koştu. İzleyiciler Murat'ın neden çılgına döndüğünü merak ediyor. Peki Murat niye çılgına döndü? Neden ormana doğru koştu? Detaylar haberimizde...

Ünlüler ve Gönüller takımının karşılıklı yarıştığı Survıvor Tv 8 ekranlarında yayınlanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile gerçekleşen yarışma tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde ekranlara damgasını vurdu. All Star takımından bölünme sonrası Gönüller takımına geçen Murat'ın tepkileri herkes tarafından merak edildi. Peki Survıvor'da Murat niye çılgına döndü? Neden ormana doğru koştu? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_1

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Survıvor macerasına ilk olarak 2013 yılında başlayan Murat Ceylan 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini bitirdikten sonra Londra'ya giderek Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. Ayrıca İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi. Aynı zamnda spora karışı ilgisi olan yarışmacı İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmasının yanı sıra, fitness, surf ve paten sporları da hobileri arasında yer alır.

Murat Ceylan'ın ormana koştuğu anı izle!

2013 yılında Survıvor macerasından sonra ekranlarda ''Para Bende'' adlı yarışmada Akmeda Abazi ile birlikte yarıştı. Müzik kariyerine devam eden Ceylan2016 yılında "Yeni Nesil" adlı albüm çıkarttı. Yakışıklı yarışmacının izleyyiciler tarafından merak edilen sevgilisi ise ünlü model Lera Marchuk.

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

TV 8 TARİHÇESİ

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

SURVIVOR ASLANLAR - KANARYALAR

Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Survivor Türkiye - Yunanistan'dan sonra Panama'da aynı adalarda çekilen bir macera-yarışma programı.sunucusu Acun Ilıcalı kanalı Show TV'dir. Yarışmayı SMS ve Survivor'da yarışmış olan 9 jüri üyesinin oylarının toplamıyla Kanaryalar'ın Lideri Taner kazanmıştır, ödülü ise 250.000 TL'dir.


SON ŞAMPİYON OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

Survıvor'da Murat Ceylan neden çılgına döndü? Niye ormana koştu? İşte o anları izle! ile ilgili etiketler Survivor murat ceylan neden çılgına döndü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.