Survıvor'da Melih neden sakatlandı?

Survıvor heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelirken hüzünlü anlar ile seyircileri duygulandırıyor. Dokunulmazlık oyunları sonrasında kaybede takımdan bir yarışmacı adaya veda ediyor. En son Gönüllüler takımına yedek yarışmacı olarak giren Emre'nin macerası kısa sürdü ve elendi. Diğer taraftan ise yarışmacılar rekabete devam ediyor. Bu akşam yayınlanan bölümün fragmanında Melih'in sakatlanma sahnesi damga vurdu? Melih neden sakatlandı? Son durumu nedir? Yarışmaya devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Survıvor'da heyecanla yarışmalar oynanırken diğer taraftan ise yarışmacılar zorlu ada koşullarına alışmaya çalışıyorlar. Sağlık problemleri yaşayan yarışmacılar devam edemeyecekleri için yarışmadan diskalifiye edildiler. Diğer yarışmacılar ise yarışma tam gaz devam ediyor. Aynı zamanda bazen sakatlanmalar yaşanıyor. Onlardan biri ise bugün ekranlara gelecek bölümde Melih'in fragmandaki sakatlanma sahnesi. Herkes neler olduğunu merak ediyor. Peki Melih neden sakatlandı? Son durumu nedir? Yarışmaya devam edecek mi?

MELIH

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya 1988 yılında dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine Melih Özkaya 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak başladı. 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisinin üçüncü sezonunda rol aldı. Çocukluk yıllarından itibaren spor dalları ile ilgilendi. Melih Özkaya amatör ve kısa vadeli çalışmalarının ardından profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Bu sürece kadar 15 yıl boyunca voleybol oynadı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde alt yapısında oynamaya başlayan Melih Özkaya 8 yıl süren profesyonel voleybol deneyiminden sonra 2. Lig voleybol takımlarında da yer almaya başladı. Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

2018 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR

Cumali Akgül
Anadoluyu yürüyerek geldim. Şimdi koşa koşa şampiyon olmaya gidiyorum.

Birsen Bekgöz
Kendimi aşmaya gidiyorum.

Ramazan Kalyoncu
Amacım en iyilerle yarışmaktı. Kısmet bu seneyeymiş.

Gizem Kurtulan
Survivor benim için hırs, güç ve başarı demek.

Melih Özkaya
Rakiplerimin gücü ve tecrübesi beni motive ediyor.

Yağmur Banda
Ben Yağmur. Adımdan değil ardımdan kopacak fırtınadan korksunlar.

Ecem Karaağaç
Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez.

Nevin Yanıt Baltacı
Rakip takıma en güçlü yanıtı vermeye geliyorum.

Anıl Berk Baki
Sadece çıkar yarışırım, galibiyet arkamdan gelir.

Funda Alkayış
Rakiplerimin gücünü herkes biliyor. Ama benim ne kadar güçlü olduğumu kimse bilmiyor.

Gamze Aksu
Zayıflık bedende değil bedendedir. Survivor'da buna yer yok.

Marcus
Survivor'ın ruhani dengesini korumaya ve yükseltmeye geldim.

2018 SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Survivor 2018'in ünlüler kadrosunda bir hayli iddialı yarışmacılar var.

Hilmi Cem İntepe
Survivor’ın gerçek şampiyonu kim göstermeye geliyorum?

Merve Aydın
Sizce de Survivor bir kadın şampiyonu hak etmiyor mu? İşte bu sene, o sene!

Murat Ceylan
Aradan beş sene geçmiş, bilenler bilmeyenlere söylesin. Bakalım bizde ne değişmiş.

Nihat Doğan
Survivor’da mesele kasların büyük olması değil, yüreğin büyük olmasıdır.

Turabi Çamkıran
İki Survivor yoktum, demişler ki ‘Turabi öldü’. Survivor’In kralı Turbo Turabi geri döndü.

Sema Aydemir
Yapılacak her şeyi yaptım. Rekorları değil, şampiyonluğu istiyorum.

Adem Kılıççı
Virgül bırakmıştım, nokta koymaya geliyorum.

Nagihan Karadere
Hazır olun, parkurun kraliçesi geliyor.

Hakan Hatipoğlu
Birisinin artık kral çıplak demesi lazım geliyorum.

Ümit Karan
Survivor’da hayatta kalmak tecrübeyse, tecrübe kaptanın yol haritasıdır

Damla Can
Tecrübelerimi yanıma aldım bu defa daha fazlası için gidiyorum.

Sahra Işık
Varmak istediğim noktaya henüz ulaşmamış olabilirim. Ama dün olduğum noktadan daha ilerideyim.

1821354_620x410

SON ŞAMPİYON OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

ENTERNASYONAL OYUNU

En iyi erkek ve en iyi kadın belirlenecek. Bu isimler haftada birgün Romanya ve Yunanistan takımlarının en iyileriyle oyuna çıkacak.

Eğer bunu da üç kere kazanırsa ailesi Dominik'e gelecek. Bu isimlerin arasında yapılacak finalde kazanan 250 bin TL alacak. Bu oyunun ilki ise 18. yeni bölümde (Bugün) oynanacak.

Bu oyuna ilk olarak erkeklerden Ümit Karan, kadınlardan ise Damla katılacak.

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Survıvor'da Melih neden sakatlandı? ile ilgili etiketler Survivor melih neden sakatlandı son durumu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.