Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmış ve ilk eleme adayını Gönüllüler takımından çıkarmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunu ise yine nefes kesen bir müsabakaya sahne oldu. Peki Survivor'da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İletişim ödülü kimin oldu? İşte ikinci eleme adayı...

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ ÜÇÜNCÜ KEZ ÜNLÜLER TAKIMI KAZANDI!

Survivor All Star'da iletişim ödüllerini sadece iki kez kazanabilen Ünlüler takımı bu kez iletişim ödüllerindeki başarısızlığı son vererek üçüncü kez iletişim ödülünü kazandı ve arkadaşları ile mesajlaşma hakkını elde etti.

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı gerçekleştirilecek olan konseyin ardından belli oldu. Yapılan oylamada takımda en fazla oy alan isim 5 oy olan Ayşe oldu ve haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylelikle Evrim'in ardından Gönüllüler takımında ikinci eleme adayı Ayşe olmuş oldu.

Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor fragman eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.