Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Ünlüler ve Gönüllüler takımında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kadınlar oyunu beraberlikle sonuçlanırken erkekler mücadelesi dokunulmazlığı kazanan takımı belirledi. Peki Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda su üzerindeki platformda birbirlerini suya düşürmeye çalışan ikili mücadelelerde zaman zaman gerilim dozu oldukça yükseldi. Sert müdahalelelerin yaşandığı Survivor haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazananı erkekler arasında oynanan mücadele belirlendi. Peki Survivor 2022'de dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığı nefesleri kesti. Kadınlar mücadelesi beraberlikle sonuçlanırken erkekler mücadelesi son oyuna kadar kıran kırana geçti son oyunda Ünlüler takımında Batuhan, Gönüllüler takımında Gökhan mücadele etti. Gökhan mücadeleyi kazandı ve haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımına kazandırdı.

Survivor'da son oyunda oyunu kaybeden Batuhan, Gökhan'ın sevinci sonra yüzüme sevinme tepkisinde bulundu. Ardından yapacaklarımı kaladıramazsın ifadesini kullandı. Bu durum konseyde Gökhan tarafından dile getirildi. İki yarışmacı arasında konseyde de tatlı sert atışma yaşandı.

Mert ve Sude arasında yaşanan olayla ilgili Acun Ilıcalı, Mert'in talebi doğrultusunda yarın dokunulmazlık oyunu öncesinde Sude ile görüşmesine izin verildiğini kendisini ifade edebileceğini açıkladı.

SURVİVOR HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı yapılan oylama sonucunda Survivor Furkan oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı haftanın ilk eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.