Survivor'da Asena'nın Fatih'in konuşmasına güldüğü anlar gündem oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan'ın duygusal bir konuşma yaptığı sırada Asena Demirbağ'ın kendini tutamayıp gülmesi dikkat çekti. Fatih konuşurken Asena'nın verdiği tepki sosyal medyada çok konuşuldu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Survivor hız kesmeden devam ediyor. Survivor'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan, konseydeki konuşması sırasında duygusal anlar yaşadı.

Gözleri dolan Fatih yaptığı konuşmada, ''Hayallerimde bir tanesi kendime baraka yapmak. Bazen Özgür kardeşim benimle dalga geçiyor, bazen takılıyor bana ama. Onu bile yaptım, şimdi iç dizaynı kaldı. Survivor'u dolu dizgin yaşıyorum. Parkurlarda performansımı arttırdım, zaten ortada. Bundan sonra da çıkışa geçeceğime inanıyorum. Tabii ki buradaki bütün arkadaşlarım gibi ben de birleşme partisini dolu dizgin yaşamak istiyorum. Buradan da tüm sevenlerime, tüm destekçilerime, yetiştirdiğim öğrencilerime sesleniyorum. Beni Fatih hocanızı eğer burada da gerçekten duruşumuzu tasvip ediyorsanız benim meşalami sonuna kadar götürmeme yardımcı olun. Zaten göndereceğiniz bütün oylar depremzedelere gidecek.'' ifadelerini kullandı. Fatih'in konuşması sırasında takım arkadaşı Asena'nın verdiği tepki ise dikkat çekti.

ASENA'NIN GÜLMESİ TEPKİ ÇEKTİ


Fatih'in arkasında oturan takım arkadaşı Asena Demirbağ ise Fatih'in konuştuğu sırada kendini tutamayıp gülmeye başladı. Konseyde yaşanan o anlar sosyal medyada gündem oldu. Demirbağ'ın kendini tutamayıp gülmesine izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi.

İşte o anlar:

 

Survivor'da Asena'nın Fatih'in konuşmasına güldüğü anlar gündem oldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.