Survivor'da Acun Ilıcalı ile Sercan Yıldırım arasında Sert diyalog! Konseyde Tansiyon Yükseldi

Acun Ilıcalı ile ünlüler takımından Sercan Yıldırım arasında yaşanan sert diyalog konseyde gergin anlara neden oldu.

Survivor All Star'da 4. haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan gönüllü takımı, dokunulmazlık ve ödülün sahibi oldu.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda, gönüllüler galip gelirken konseyde Acun Ilıcalı ile Sercan Yıldırım arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Konseyde dokunulmazlık oyunu hakkında itiraz bildiren eski futbolcu Sercan Yıldırım, Acun Ilıcalı'ya "Dokunulmazlık oyunu futbol olsun." çıkışını yaptı.

KONSEYDE TANSİYON YÜKSELDİ

Sercan Yıldırım'ın güreş oyunu hakkındaki itirazına yanıt veren Acun Ilıcalı ise geçen seneye atıfta bulunarak "Sercan, hatırlarsan yarıştığın yıl futbol oyununda kaybetmiştiniz." cevabını verdi.

Ilıcalı'nın bu yanıtı sonrası futboldaki iddiasını ortaya koyan Sercan Yıldırım, bir kez daha meydan okuyarak "Bu sene göreceğiz o zaman!" dedi.

Survivor'da Acun Ilıcalı ile Sercan Yıldırım arasında Sert diyalog! Konseyde Tansiyon Yükseldi ile ilgili etiketler Survivor acun Sercan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.