Survivor'da 2.yarı finalist belli oldu!

Survivor'da finale günler kala kıyasıya rekabet devam ediyor. İzleyicilerin soluksuz izlediği yarışmada dün akşam yarı final koltuğunun ikinci sahibi belli oldu.

Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında olan yarışma Survivor'da, finale sayılı günler kala yarışmacılar ikinci yarı final koltuğu için yarıştılar.

SURVİVOR'DA 2. YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da dün akşam ikinci Kıbrıs yarı finalisti de belli oldu. Sevilen yarışmada bu akşamki 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

İLK YARI FİNALİST KİM OLMUŞTU?

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

Survivor'da 2.yarı finalist belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor yarı final
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.