Survivor'a en az SMS oyu olarak veda eden isim Aysu oldu

Survivor'un 6 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde elenen isim belli oldu. En az SMS oyu alarak adaya veda eden isim Aysu Keskin oldu. Survivor 2023'ten ayrılan Aysu, "Sevdiklerime kavuşacağım için mutluyum. Hikayem yarım kaldı gibi hissediyorum. Bunun için üzgünüm. Arkadaşlarımı desteklemeye devam edeceğim.. " dedi.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor 2023'te bir isim daha adaya veda etti. Dün akşam yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ödül oyununu gönüllüler takımı kazanırken, ada konseyinde Survivor eleme adayı olan 4 yarışmacı için oy sonuçları belli oldu.

Survivor'a en az SMS oyu olarak veda eden isim Aysu oldu


SMS oylaması sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, bu hafta Survivor 2023'ten elenen yarışmacının Aysu olduğunu duyurdu. Eleme adayları Aysu, Barış, Murat ve Buse'den en az SMS oyu alan Aysu oldu.

Survivor'a en az SMS oyu olarak veda eden isim Aysu oldu - Resim : 2


Survivor'a 6 Mart tarihinde veda eden Aysu, "Açıkçası üzgünüm. Şu sebepten dolayı üzgünüm, buradaki Survivor'la ilgili herkesin tabi ki bir hayali var. Potaya erken girdiğimi düşünüyorum. Sebebi sakatlık da olabilir, başka bir şey de olabilir. Sonuçta buradaki hayallerim sona erdi. Her şerde bir hayır vardır. Demek ki Survivor maceramın burada sona ermesi gerekiyordu. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk vardı. Üzgünüm tabi ki ama sevdiklerime, aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Burada hikayem yarım kaldı diye düşünüyorum. Takım için hayırlı olsun. Burada tanıdığım güzel dostluklar kurduğum insanlar var." şeklinde konuştu.

AYSU KESKİN KİMDİR?


Survivor'da mücadele eden basketbolcu Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 doğumludur. Aysu kariyerine 2013'te TED Ankara Kolejliler'de başladı. Ardından sırasıyla Orduspor, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor, İzmit Belediyespor ve Uludağ Basket Nilüfer BSD'da oynadı.

Survivor'a en az SMS oyu olarak veda eden isim Aysu oldu ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.