Survivor Zeynep Alkan boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı

Survivor 2023 ünlüler takımında yer alan Zeynep Alkan dikkat çekiyor. Hem oyuncu hem de yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı olan Zeynep Alkan, sosyal medya paylaşımları ile tanınıyor. İşte, Survivor Zeynep Alkan boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi ve instagram hesabı…

Survivor 2023 ünlüler takımında yer alan isimlerden birisi Zeynep Alkan oldu. Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı olan Zeynep Alkan, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmektedir. Sevgilileri ile de ünlü olan Alkan, sık sık babasından da destek almaktadır.

Survivor Zeynep Alkan Kimdir?

16 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Zeynep Alkan, Hamdi Alkan’ın kızıdır. Aslen Hataylı olan Zeynep Alkan’ın Ayşe Alkan adında bir de kız kardeşi vardır. Henüz 12 yaşında iken Hisar Eğitim Vakfı‘na bağlı özel bir okulda eğitim gördüğü sırada tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Alkan, yıl boyunca Kadıköy Devlet Konservatuvarıda yarı zamanlı olarak viyola eğitimi gördü.

Zeynep Alkan

Üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümünde göremeye başlamasına rağmen 1 yıl kadar sonra okulu bıraktı. Güzelliği ile göz dolduran Zeynep Alkan, hem renkli kişiliği ile hem de sosyal medyada yaptığı çeşitli paylaşımlar ile adından söz ettirdi.

2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizide rol aldı. Sıra dışı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Alkan, çocuk yaşlarında da çeşitli projelerde yer almıştır. Babası Hamdi Alkan ile 1 sinema filmi ve 3 dizide birlikte çalışmıştır. 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek olan ve senaryosunu Hamdi Alkan’ın kaleme aldığı “Kırk Yalan” filminde de kamera karşısına geçmiştir.

Zeynep Alkan

Zeynep Alkan, uzun bir süre İsveçli Anton Tukalj ile birliktelik yaşadı. Sevgili ile birlikte olan resimlerini instagram üzerinden kaldıran Alkan, ayrılık haberini takipçileri ile ”Bitti gitti.” sözleri ile paylaştı. Andon Turkalj ise sosyal medya hesaplarında eski sevgilisi ile birlikte olduğu resimleri silmedi.

Boyu 1.69 olan Zeynep Alkan, 59 kilo ve İkizler burcudur. Zeynep Alkan İnstagram’da @zeynepalkanz hesabını kullanmaktadır.

Gerçek Adı: Zeynep Alkan
Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1998
Boyu: 1.69
Kilosu: 59
Burcu: İkizler
Göz Rengi: Yeşil
Saç Rengi: Açık Kahverengi
Instagram: @zeynepalkanz

Survivor Zeynep Alkan boyu, kilosu, burcu, instagram hesabı ile ilgili etiketler Survivor 2023 Zeynep Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.