Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? Rahatsızlığı ne?

Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? Survivor final akşamında seyircilere sorular sorulduğu sırada Yusuf'un annesi rahatsızlandı. Kısa sürede müdahale edilmesine rağmen, detaylı haber bekleniyor. İşte Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? Rahatsızlığı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? TV8 ekranlarında merakla takip edilen Survivor'da final heyecanı yaşanıyor. Seyircilere sorularun sorulduğu anda Yusuf'un annesinin rahatsızlanması damga vurdu. Detaylar araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? Rahatsızlığı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor 2019'da büyük gün geldi çattı. Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, büyük finalde finalistlerin ailelerinin duygu ve düşüncelerini dinledi. Tam bu esnada ise çok üzücü bir gelişme yaşandı. Survivor Türkiye-Yunanistan'ın birincisinin belli olmasına dakikalar kala, finalistlerden Yusuf'un annesi fenalaştı. Survivor'a ise kısa bir ara verildi.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Aranın ardından kaldığı yerden devam eden Survivor'da, Acun Ilıcalı Yusuf'un annesinin sağlık durumuyla ilgili detayları paylaştı. Ilıcalı, "Zinnet Hanım'ın tansiyonu düştü. Doktorlarımızın kontrolü altında." ifadelerini kullandı. Yusuf duygularına hakim olamayarak duygusal anlar yaşadı.

Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? Rahatsızlığı ne?

ÇOK SAYIDA KULLANICI TWEET ATTI

Yusuf'un annesinin fenalaştığı anları canlı yayında izleyen çok sayıda izleyici ise düşüncelerini Twitter hesaplarından dile getirdi.

Survivor Yusuf'un annesine ne oldu? Rahatsızlığı ne? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.