Survivor Yunus Emre Özden'e neden Ameliyat Reis Deniyor? Lakabı Acun Ilıcalı mı Taktı?

Survivor 2022 heyecan dolu anlarıyla devam ediyor. Yunus Emre Özden'in Gönüllüler takımına katılmasıyla birlikte takımda adrenalin yükseldi. Peki Survivor Yunus Emre Özden'e neden ameliyat reis deniyor? İşte detaylar...

Survivor Yunus Emre Özden'in lakabı ameliyat reis oldu. All Star 2022'ye yedek yarışmacı olarak katılan Survivor Yunus Emre adaya ayak basar basmaz performansı ve tartışmalarıyla damga vurdu. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Yunus Emre Özden'in lakabı ise sosyal medyaya damga vurdu.

Survivor Yunus Emre Özden'e Neden Ameliyat Reis Deniyor?

Geçtiğimiz yıllarda da Dominik'te yarışan Survivor Yunus Emre Özden All Star 2022 kadrosuna katılmasıyla adaya rekabet, heyecan ve tartışmalar da arttı. Çıktığı ilk dokunulmazlık oyununda Batuhan Karacakaya ile tartışan Survivor Yunus Emre lakabıyla da ilgi çekiyor.

Survivor Yunus Emre kimdir, kaç yaşında? Survivor All Star'a yedeklerden  katılan Yunu Emre Özden biyografisi

Ameliyat Reis olarak anılan Yunus Emre Özden'in neden bu lakapla anıldığı bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz sezon katıldığı Survivor'da sık sık sakatlık yaşayarak oyun dışı kalması nedeniyle bu lakabı aldığı tahmin ediliyor.

Yunus Emre Özden'e Ameliyat Reis lakabını kimin taktığı bilinmiyor. Ancak sosyal medyada yer alan bazı iddialara göre bu lakabı kendisine Acun Ilıcalı'nın taktığı söyleniyor.

 

Survivor Yunus Emre Özden'e neden Ameliyat Reis Deniyor? Lakabı Acun Ilıcalı mı Taktı? ile ilgili etiketler survivor yunus emre Yunus Emre Özden
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.