Survivor yeni bölümde heyecanlı anlar! Survivor All Star'da Kardeniz'in çamur ile imtihanı geceye damga vurdu...

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda galibiyet mavi takımın mı, kırmızı takımın mı olacak? Survivor All Star'a o anlar damga vurdu. Yeni bölümde kıyasıya yarış sürüyor. Güç kaybeden ve umutsuzluğa kapılanlara moral takımlarından geliyor.

Survivor All Star'da bu akşam görülmemiş bir olay yaşandı. Kardeniz'in çamurdan çıkamayışı her şey bitti dedirtti. Ancak tüm takımdan gelen destek başarıyı getirdi. Sahra ile yarışan Kardeniz arkadaşlarının desteği ile sayıyı kazanmayı başardı.

Mücadelede çok geride kalmasına rağmen parkuru tamamlayıp sayıyı alan Kardenizin o anları geceye damgasını vurdu. Peki gecenin kazananı kim olacak? Kim ve hangi takım oyunun kazananı olacak?

 

Survivor yeni bölümde heyecanlı anlar! Survivor All Star'da Kardeniz'in çamur ile imtihanı geceye damga vurdu... ile ilgili etiketler Survivor All Star oyun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.