Survivor Serkay dilinden düşürmediği sevgilisinden ayrıldı!

'Survivor 2016' finalisti Serkay Tütüncü ile Cansu Kanışkan'ın aşkı sona erdi.

Serkay Tütüncü, 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan ile finale kadar geldiği 'Survivor 2016' boyunca sevgilisi Cansu Kanışkan'ın adını dilinden düşürmedi. Ancak yarışmanın ardından sevgilisinden ayrıldı.

AyurtAtyA

Posta'nın haberine göre; yarışmanın ardından reklamlarda oynama fırsatı bulan Serkay'a, şöhretin ağır geldiği ve sevgilisi Cansu'yu terk ettiği iddia edildi.

Aşkları biten ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını da İnstagram hesaplarından sildi

utuyrturtu

SURVİVOR SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarışmasında Serkay Tütüncü gönüllüler takımında yarışmaktadır.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından bir hayli söz ettirdi.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında Serkay Tütüncü; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete ile birlikte yarıştı.

Survivor Serkay dilinden düşürmediği sevgilisinden ayrıldı! ile ilgili etiketler Survivor serkay tütüncü sevgilisi ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.