Survivor Sergen Hristiyan mı? Ünlüler takımının dikkat çeken ismi Sergen hristiyan mı?

Survivor Sergen hristiyan mı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor 2021 sürerken yarışmacılar hakkında da araştırmalar devam ediyor. Ünlüler takımına yedek kadrodan giren Sergen Bayar hakkında kısa bilgiler haberimizde.

Survivor Sergen hristiyan mı? tv8 ekranlarında yayınlanan ve izleyicisini heyecanla ekrana kilitlyen Survivor 2021 hız kesmeden devam ediyor. Ancak yarışmacılar hakkında ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Ünlüler takımının dikkat çeken isimlerinden Sergen Bayar hakkında detaylar hbaerimizde.

SURVİVOR SERGEN HRİSTİYAN MI?

Acun Ilıcalı'nın hakkında çok şeyler söylediği Survivor Sergen hakkında izleyicinin de merakı bitmiyor. "Başarmaya geldim" sloganıyla Survivor'ın kapısını çalan Sergen Bayar, daha önce birçok kez Survivor'a başvurmuş. Acun Ilıcalı, Sergen hakkında, ''Kendimi bildim bileli Survivor seçmelerine geliyor" dedi.

Sergen ise kendisini ''Şu an çok heyecanlıyım. Rüya gibi. Sonunda oldu. Gelmeden yarışmaya bakıyordum, eşitlik var takımlarda o eşitliği bozacağım inşallah, başarmaya geldim.'' cümleleriyle anlattı.

Survivor Sergen kimdir?

Sergen Bayar, 26 Eylül 1998 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta doğdu. Aslen Ayvalıklı olan Sergen Bayar, İstinye Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda sürdürüyor. Survivor Sergen hristiyan mı sorusu da gündemdeki yerini koruyor. Ancak Survivor Sergen hristiyan mı bilinmiyor. Kendisi de bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

Spor düşkünü olan Survivor Sergen’in başlıca ilgilendiği dallar; tenis, crossfit, kite, surf, street workout, artistik cimnastik, free running. Sekiz sene amatör olarak tenis oynayan yarışmacı, Enkaspor lisanslı olarak profesyonel sprinter iken bırakmış. Çok iyi derecede yüzme bilen Sergen Bayar, 18 Ocak Pazartesi günü Survivor ünlüler takımına dahil oldu.

Survivor Sergen Hristiyan mı? Ünlüler takımının dikkat çeken ismi Sergen hristiyan mı? ile ilgili etiketler Survivor 2019 survivor sergen hristiyan mı survivor sergen kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.