Survivor Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur zor günler geçiriyor

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Ütopya' ve 'Survivor' yarışmalarıyla adını duyuran ve 'Survivor Ekstra' programının sunuculularından Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur zor günler geçiriyor.

Eski Survivor yarışmacısı ve sunucu Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur geçtiğimiz günlerde Şişli’de yaşadıkları evlerinde bir kişi tarafından gözetlendiklerini fark etti. Zemin katta oturan çift, apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerinde bir kişinin çiftin evine uzun süre dışarıdan baktığı görüldü.


EVİ GÖZETLEYEN ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tedirgin olan ikili, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek güvenlik kamerası görüntülerini sunup şikayetçi oldu. Öztürk çifti, kimliğini deşifre edemedikleri kişinin yakalanmasını talep etti. Şikayet üzerine savcılık, evi gözetleyen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Survivor Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur zor günler geçiriyor


SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Katıldığı televizyon yarışmalarıyla ünlenen Semih Öztürk, eşi ile ikamet ettiği evinin gözetlendiğini belirterek savcılığa başvurdu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen savcılık, sapığı bulmak için çalışma başlattı. Survivor yarışmasıyla adını duyuran Semih Öztürk, eşi Kurretülayn Matur ile ikamet ettiği evinin kişi ya da kişiler tarafından gözetlendiğini ifade ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Survivor Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur zor günler geçiriyor

Olay şöyle gelişti: Zemin katta oturan çift, evlerinin camından bir kişinin kendilerini gözetlediğini fark etti. Bunun üzerine bina çevresinde araştırma yapan ikili, herhangi birisine rastlamayınca bu kez apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerinde bir kişinin Semih Öztürk ve eşini uzun süre dışarıdan gözetlediği belirlendi.

Bu olayın ardından tedirgin olan çift, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Yapılan şikayete ek olarak apartmana ait olan güvenlik kamerası görüntülerini de sunan Semih Öztürk ve eşi, kimliğini deşifre edemedikleri kişinin yakalanmasını talep etti. Şikayet üzerine savcılık evi gözetleyen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Survivor Semih Öztürk ile eşi Kurretülayn Matur zor günler geçiriyor ile ilgili etiketler Survivor Savcılık suç duyurusu Güvenlik Kamerası Kurretülayn Matur semih öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.