Survivor Semih Öztürk ATV'nin yeni dizisinde rol alacak! / VİDEO

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı Survivor 2016 Ünlüler-Gönüller yarışmasında kıyasıya mücadele eden ve tüm rakiplerine meydan okuyan Semih Öztürk, ATV'nin yeni dizisinde rol alacak. İşte, Semih Öztürk'ün ekranlarda izleyicisiyle buluşacağı yeni diziyle ilgili tüm detaylar. Yetkin Dikinciler'in başrolünde oynadığı Bahtiyar Ölmez dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Bahtiyar Ölmez dizisiyle ilgili tüm bilgiler haberimizde…

ATV ekranlarında yeni başlayacak olan Bahtiyar Ölmez dizisinin kadrosuna Survivor 2016 yarışmasında adını sıkça söz ettiren Semih Öztürk dahil olacak. Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor 2016 yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden Semih Öztürk'ün, ATV'de yeni yayına girecek dizisinde kamera karşısına geçeceğini bugünkü yazısında yer verdi. Yetkin Dikinciler'in başrolünde oynadığı Bahtiyar Ölmez dizisinin konusu ne, hangi oyuncular rol alıyor? Bahtiyar Ölmez dizisiyle ilgili tüm bilgiler haberimizde…

fsdfas

SURVIVOR RÜZGARINI YİYEN RESMEN ŞAHA KALKIYOR!

İşte, Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Ne Bereketliymiş Ama" başlıklı yazısı şu şekilde:

"Survivor rüzgarını yiyen resmen şaha kalkıyor.

Adanın geçtiğimiz sezondaki flaş yanşmacılarından Semih Oztürk dizi oyuncusu oldu. Böyle bir eğitimi olduğunu bilmiyordum. Ama Semih bugüne kadar her platformda kendisine 'rol yapıyorsun' diyenleri susturacak bir fırsat ele geçirdi.''

SEMİH ÖZTÜRK'TEN TOKAT GİBİ YANIT!

Survivor Semih 'Bahtiyar Ölmez' isimli ATV dizisinde kamera önüne geçecek ve rakiplerine 'bak rol kesersem böyle keserim' diye tokat gibi bir yanıt verecek.

sfsadasd

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Semih Öztürk, aslen Bursalıdır. İstanbul'da yaşayan Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurtdışında Güney Fransa'da devam etti. Semih Öztürk, Paul Valery Üniversitesinde tiyatro okudu.26 yaşında olan Semih Öztürk İstanbul'da yaşıyor.

Yeteneğini kendi ifadesi ile 'konuşmak' olarak tanımlayan Semih Öztürk, Survivor adasında bu yönünü konuşturunca dışlandı.Semih Öztürk Ütopya yarışmasından bir taraftar kitlesi edinmiş durumda ve buna güveniyor. Yine o yarışmadan sevgilisi olan Kurretülayn Matur da Semih Öztürk için oy verme çağrısı yaparak elenmemesi için kampanya yürütüyorSemih Öztürk Survivor adasından önce TV8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı.

Yeni sezon için Cennetin Gözyaşları ve Seven Ne Yapmaz gibi dizileri hazırlayan atv yeni bir dizi projesini daha gündemine aldı. Yayınladığı dizilerle izleyicilrin beğenisini kazanan Atv Bahtiyar Ölmez isimli yeni bir diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Henüz ismi dışında detayları belli olmayan dizinin tüm gelişmeleri önümüzdeki haftalarda belli olacak.Nehir Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Cem Tabak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bahtiyar Ölmez'in ekim aylarında Atv'de yayınlanması bekleniyor. Atv ekranlarının yeni sezon projeleri arasında yer alan Bahtiyar Ölmez'in başrol oyuncusu ise yakın zamanda belli oldu. Eşref Saati’, ‘Bizim Yenge’, ‘Merhaba Hayat’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ın yanı sıra ‘Babam ve Oğlum gibi projelerden tanıdığımız Yetgin Dikinciler dizinin başrol oyuncusu olarak anlaşma sağladı..

SEMİH ÖZTÜRK BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİNDE

ATV’nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez’in başrol oyuncuları belli oldu. Ütopya ve Survivor yarışmacısı Semih Öztürk de Bahtiyar Ölmez dizisinde rol alacak.

Çıkış noktasını “İnsanlar çift yaratılmıştır” sözünden alan dizide, İstanbul’un eski bir mahallesinde yaşayan hayalperest, sempatik ama hiçbir işte dikiş tutturamamış Bahtiyar Ölmez’in hikayesi beyazcama taşınacak. Rıfat Çakar adlı yeraltı dünyasının ağır abilerinden birinin Bahtiyar’a görünüşte tıpatıp benzemesi bütün işleri değiştirecek. ‘Bahtiyar Ölmez’ Ekim ayında izleyiciyle buluşacak.

Son olarak ‘Kertenkele’ adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Serkan Kuru, atv ekranlarında yayınlanacak ‘Bahtiyar Ölmez’ adlı dizide ‘Sarı Avni’ adlı karakteri canlandıracak.

Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı dizide başrolleri Yetkin Dikinciler’le paylaşan Serkan Kuru, Bahtiyar’ın karşısında ki güçlü Sarı Avni karakteriyle adından söz ettirecek.

SEMİH ÖZTÜRK, HANDE SUBAŞI VE GÜVEN HOKNA BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİNDE

Yönetmenliğini Cem Tabak’ın, senaristliğini ise Salih Tuna’nın üstlendiği, başrolünde Yetkin Dikinciler’in yer aldığı ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisine, usta isim Güven Hokna, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Hande Subaşı ve Ütopya, Survivor programlarıyla tanınan Semih Öztürk dahil oldu.

BAHTAYAR

BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİ KONUSU

İstanbul'un eski mahallelerinden birinde yaşayan hayalperest, sempatik fakat hiç bir işte diki tutturamamış Bahtiyar'ın hayatını anlatıyor. Bir Mafya babasına olan benzerliği sebebiyle bir anda kendisini onun yerinde bulan Bahtiyar'ın eğlenceli traji komik hikayesi...

BAHTİYAR ÖLMEZ DİZİSİ OYUNCULARI

agsfasf

YETKİN DİKİNCİLER

15 Ağustos 1969 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Felsefe bölümünü okumutur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarı tiyatro bölümünü tamamlamıştır. Esra Akkaya ile 1999 yılında evlenmiş 2000'de boşanmıştır. 2014 yılında Aslı Orcan ile evlenmiş ve devam etmektedir. Muhteşem Yüzyıl, Çıplak Gerçek, Merhaba Hayat, Nadide Hayat, Biz Size Döneriz, Her Şey Mümkün gibi projerlerde yer almıştır.

SAFSDa

HANDE SUBAŞI

29 yaşında manken olarak bilinen Hande Subaşı Türkiye'de güzellik yarışmasında birinciliğinin ardından Miss Worl güzellik yarışmasına katılmış ve başarıyla temsil etmiştir. İstanbul Üniversitesi Fransızca Tercümanlık bölümü mezunudur. 1.80 boyunda ve 62 kilodadır. Adak, Kuşdili, Elveda Rumeli, Elde Var Hayat, Düşman Kardeşler ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer almıştır.

sfsafaD

GÜVEN HOKNA

24 Ocak 1964 Ankara doğumlu oyuncu Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul'da yaşayan insanlardan biridir. Kurtlar Vadisi'nde Baron Mehmet Karahanlı'nın eşi Nergis'i canlandırmıştır. Sensiz Olmaz, Huzur Sokağı, O Aşk Benim ve Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde rol almıştır.

dfsdfaf

ORHAN AYDIN

1961 İstanbul doğumlu oyuncu 1.73 boyunda ve 78 kilodadır. 5 Dakika programındaki Kavruk Hasan tiplemesiyle tanınmıştır. Tatlı Hayat, Emret Komutanım, Adanlı Yerden Yüksek gibi dizilerde rol almıştır.

Survivor Semih Öztürk ATV'nin yeni dizisinde rol alacak! / VİDEO ile ilgili etiketler ATV bahtiyar ölmez dizisi survivor 2016 yarışması semih öztürk bahtiyar ölmez dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.