Survivor Sema'nın Estetikli Dudakları Sosyal medyada olay oldu!

Survivor 2022'nin İkizlerinden Olan Sema Aydemir Dudak Estetiğiyle Yarışmanın İzleyenlerinin alay konusu oldu. Geçtiğimiz gün ikiz kardeşi Seda ile parkurda tartışan Survivor Sema konseyde de yarışmayı bırakacağının sinyalini vermişti.

Her Bölümü ile Olay Olan Yarışma Survivor All Star 2022'de İkiz kardeşler Sema ve Seda Arasındaki tartışma bir başka boyuta taşındı. Rakip takımlarda yer alan ikili arasında geçtiğimiz gün tartışma çıkmış ve ardından Ünlüler takımında yer alan Sema Aydemir yarışmayı bırakacağının sinyallerini vermişti. Survivor Sema'nın Estetikli Dudakları Sosyal Medyada Olay Oldu!

Survivor Sema Aydemir'in dudak estetiği ve dolgusu sosyal medyada alay konusu oldu. Sema'nın bıyık bıraktığını düşünen birçok kullanıcı yapılan estetiğin fazla ve yanlış olduğunu dile getirdi.

Survivor Sema'nın Estetikli Dudakları Olay Oldu

Survivor 2022'de Sema ve Seda kardeşler arasında yaşanan gerilim sonrası her iki isim de duygularını dile getirmiş ve birbirlerine olan sevgilerini ifade etmişlerdi.

Survivor Sema'nın Estetikli Dudakları Sosyal medyada olay oldu!

Survivor Seda ise bugün yaptığı açıklamada ikiz kardeşi Sema için, "Ben daha sert olmaya çalışıyorum, yenilince oyununa bak, rakibiz diyorum onu güçlendirmeye çalıştıkça ben gaddar bir kardeş durumuna düşüyorum. Bu bir oyun eğer ben kardeşime zarar veriyorsam benim zaten dışarıda çok güzel bir hayatım var giderim" açıklamasında bulundu.

Survivor Sema'nın Estetikli Dudakları Sosyal medyada olay oldu! ile ilgili etiketler estetik survivor sema Survivor 2022 sema aydemir dudak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.