Survivor Seda Ocak Ayrılırken Ortalığı Karıştırdı! İkizi Sema Dururken Finale Onu yakıştırdı

Ekranların En çok Takip Edilen Yarışması Survivor All Star 2022'de son elenen isim Survivor Seda Ocak oldu. Girdiği ilk potada elenen Ocak adaya veda etti. İkizi Sema Aydemir'le vedası duygulandırdı. Seda Ocak Konseyden ayrılırken ortalığı karıştıracak bir açıklama yaptı. İkizi dururken finale o ismi yakıştırdı.

Her Eleme Konseyi Tam Bir Heyecan Fırtınasına sahne olan Survivor All Star 2022'den elenen son isim Survivor Seda Ocak oldu. Yarışma başladığından bu yana hiç eleme potasına girmeyen Ocak, 6 eleme adayının olduğu grupta en az SMS oyu alarak Survivor'a veda etti. Survivor Seda Ocak Ayrılırken Ortalığı Karıştırdı! İkizi Sema Dururken Finale Onu Yakıştırdı.

Survivor Seda Ocak'ın elenerek adaya veda etmesi ikizi Sema Aydemir'i derinden yaraladı. İkizlerin vedası konseye damga vurdu. Seda her ne kadar dik durmaya çalışsa da kardeşine sarıldığı anlarda gözyaşlarını tutamadı.

Seda Ocak İkizi Dururken Finale O İsmi Yakıştırdı

Survivor All Star'da koloni kurmakla suçlanan ve yarışmanın başından bu yana istatistik kasmakla eleştirilen Seda Ocak, konseye veda ederken ortalığı karıştıracak bir diyaloğa imza attı. Gönüllüler takımından arkadaşı Survivor Nagihan Karadere'ye sarılarak veda eden Ocak, "Final koltuğuna oturmadan gelme" diyerek Karadere'yi Survivor şampiyonluğu için motive etti.

Survivor Seda Ocak Ayrılırken Ortalığı Karıştırdı! İkizi Sema Dururken Finale Onu yakıştırdı

Birçok sosyal medya kullanıcısı da Seda Ocak'ın ikizi Sema Dururken Nagihan'ı finale yakıştırmasını garipsedi.

Survivor Seda Ocak Ayrılırken Ortalığı Karıştırdı! İkizi Sema Dururken Finale Onu yakıştırdı ile ilgili etiketler Survivor Survivor Seda Ocak Nagihan Karadere survivor nagihan survivor sema aydemir sema aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.