Survivor Poyraz'dan şok hareket! Batuhan çıldıracak! İşte skandal paylaşım!

TV8 yarışmalarından Survivor 2021 bitti ama yarışmacıların birbirleriyle olan husumeti bitmiyor. Yarışmanın finalistlerinden Poyraz skandal bir paylaşım yaptı. Paylaşımı görenler Batuhan'ın tepkisi ne olacak diye sormadan edemiyor.

Acun Ilıcalı'nın yaratısı Survivor'da yarışma sonrası bile aksiyon bitmiyor. Mavi takım ile Kırmızı takım yarışmacıları parkurdan sonra bu kez de sosyal medyada birbirleriyle yarışıyor. İki takım oyuncuları da birbirleriyle asla görüşmeyeceğini dile getiriyordu.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında? Survivor Yiğit Poyraz nereli, mesleği  nedir?

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Survivor yarışmacıları arasında olan ve finale kadar giden Poyraz son paylaşımı ile karşı takımı, özellikle Batuhan Karacakaya'yı çıldırtacak.

Survivor Poyraz'dan şok hareket! Batuhan çıldıracak! İşte skandal paylaşım! - Resim : 2

Mavi takım yarışmacılar Poyraz, Ayşe, Dora, Steven ve Berkay ağzıları açık kalacak bir paylaşıma imza attı.

Survivor Yiğit Poyraz için Leyla ile Mecnun iddiası

Finalist İsmail Balaban'ın takım arkadaşları ile sık sık paylaşım yapması ve hatta kutlamalar yapması sonrası Poyraz'dan karşı hamle geldi.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Survivor 2021  yarışmacısı Yiğit Poyraz hakkındaki bilgiler

Gang Gang notu ile sosyal medyaya düşen paylaşım 55 binin üzerinde beğeni aldı. Paylaşımı görenler özellikle Batuhan Karacakaya'nın tepkisini merak etti.

Survivor Yiğit Poyraz'ın mesleği şaşırttı - Haberler Magazin

Son olarak paylaşıma imza atan Survivor Poyraz, Acun Ilıcalı tarafından fenomen dizi Leyla ile Mecnun dizisinin kadrosu için düşünülüyordu. Yarışmacı ise bu teklif sonrası sessizliğini koruyor.

Survivor Poyraz'dan şok hareket! Batuhan çıldıracak! İşte skandal paylaşım! ile ilgili etiketler Survivor survivor poyraz batuhan karacakaya ismail balaban Survivor Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.