Survivor Ogeday Girişken'den Skandal iddia: Bilerek Kaybettiniz! Konseyde Sürpriz Karar!

Survivor dokunulmazlık oyunları yeni haftada da devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takım arasında oynanan 4. dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın son eleme adayı belli oldu. Ancak oyun sonrası seremonide Survivor Ogeday skandal bir iddia ortaya attı. Peki 25 Nisan Survivor 4. eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık ve ödül oyunu yapıldı. Kırmızı ve mavi takım arasında oynanan ve haftanın son eleme adayının belirlendiği dokunulmazlık oyununda kazanan taraf mavi takım oldu. Kırmızı takım arasından bir yarışmacının haftanın son eleme adayı olarak yokluk adasına gittiği yarışma sonrasıb toplanan konseyde Ogeday Girişken'in skandal iddiası konuşuldu. Survivor Ogeday Girişken'den Skandal iddia: Bilerek Kaybettiniz! Konseyde Sürpriz Karar!

Survivor Ogeday'ın kırmızı takımın bilerek oyunu kaybettiğini açıklaması büyük tepki topladı. Ogeday, "Karşı takımda net şekilde mücadele etmeyenler vardı. Çünkü nasılsa Sude'yi yazarız mantığı vardı." dedi.

Survivor Ogeday Girişken'den Skandal iddia: Bilerek Kaybettiniz! Konseyde Sürpriz Karar!

Konseyde Süpriz Karar Geldi!

Dokunulmazlık oyunu sonrası hem seremonide hem de konseyde Ogeday'ın, "Karşı tarafta net bir şekilde mücadele etmeyenler vardı. Nasılsa Sude'yi yazarız diye" demesine önce Batuhan sonra Adem Kılıçcı tepki gösterdi. Konseyden çıkan sürpriz karar ise Sude'nin dokunulmazlık kazanması oldu.

Kırmızı Takım Şike Mi Yaptı?

Survivor Batuhan Karacakaya, Ogeday'ın bu sözlerine karşılık, "Haddini bil sen bizim takıma karışamazsın" sözlerini kullandı. Karacakaya, "Sen Acun abi misin karşı takımdan bizi yorumluyorsun. Yorumlamak istiyorsan Panorama'ya katıl git oraya otur" ifadelerini kullandı.

Adem Kılıçcı: Ogeday'ın Yaptığı Densizlik!

Adem Kılıçcı ise, "Sen bu kızın özel hayatını ayaklar altına aldın. Şimde Sude'nin avukatlığını yapma" diyerek tepkisini dile getirdi.

Ekranların en çok izlenen yarışmasında Ogeday'ın kırmızı takımın bilerek kaybettiği açıklamasına siz katılıyor musunuz?

 

 

 

Survivor Ogeday Girişken'den Skandal iddia: Bilerek Kaybettiniz! Konseyde Sürpriz Karar! ile ilgili etiketler survivor ogeday iddia dokunulmazlık oyunu survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.