Survivor Nisa Gözyaşları İçinde İtiraf Etti: Barış Murat Yağcı Telefonlarımı Kurcalıyordu!

Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı gözyaşları içerisinde kaldı. Nisa, bir dönem sevgili olduğu Barış Murat Yağcı ile olan ilişkisinde başına gelenleri itiraf etti.

Yedek yarışmacı kadrosunda Survivor 2022'ye katılan Nisa Bölükbaşı geçtiğimiz bölümde Evrim ile Barış Murat Yağcı konusunda tartışmıştı. Yarışmanın 29 Ocak 2022 akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Nisa, Evrim ile olan bu tartışmaya açıklık getirdi. Survivor Nisa Gözyaşları İçinde İtiraf Etti: Barış Murat Yağcı'dan Çok Çektim!

 Nisa Bölükbaşı'ndan Barış Murat İtirafı Geldi

Survivor Nisa, bir dönem sevgili olduğu Barış Murat Yağcı ile All Star 2022'de rakip takımlarde yer aldı. Nisa, dokunulmazlık oyunu öncesi itirafıyla gözyaşları içinde kaldı.

Survivor Nisa Gözyaşları İçinde İtiraf Etti: Barış Murat Yağcı Telefonlarımı Kurcalıyordu!

Evrim ile tartışmasına açıklık getiren Nisa, "Ben önceden hiç sesimi cikarmazdim. Ama şimdi susmuyorum. Çünkü ben bir sene onun yüzünden (Barış Murat Yağcı) çok çektim. Ne çektiğimi ben bilirim. Telefonlarımı karıştırıyordu. Elimden alıyordu. Şifrelerini değiştirip annemle olan konuşmalarını okuyordu" dedi.

Nisa bu itirafları sonrasında gözyaşlarını tutamadı.

Survivor Nisa Gözyaşları İçinde İtiraf Etti: Barış Murat Yağcı Telefonlarımı Kurcalıyordu! ile ilgili etiketler Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı itiraf barış murat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.