Survivor nerede çekiliyor? Dominik Cumhuriyeti ve Hispanyola adası nerede?

Survivor 2021 nerede çekiliyor sorusu bir kez daha gündem oldu. 9 Ocak akşamında başlayacak olan Survivor yarışmasında yine birbirinden heyecanlı parkurlardaki rekabet takipçiler tarafından izlenecek. Peki, Survivor adası Dominik Cumhuriyeti nerede?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Survivor 2021, 9 Ocak akşamında resmen başlıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı Survivor adasının nerede olduğu ve çekimlerin nerede yapıldığı her zaman merak edilenlerin en başında yer aldı.

Ada hayatının zorlu şartlarında kıyasıya bir rekabet içerisinde yer alacak olan yarışmacılar finalde büyük ödülün sahibi olabilmek için bütün hünerlerini sergileyecek. Peki, Survivor adası nerede?

SURVİVOR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Survivor 2021 maratonu bu akşam 9 Ocak tarihinde TV8 ekranlarında başlıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Survivor yarışmasının çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştiriliyor.

Survivor Dominik Cumhuriyeti

DOMİNİK CUMHURİYETİ NEREDE?

Survivor 2021 çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti, tropikal bir iklime sahiptir. Yıllık ortalama sıcaklığı 26 derece civarlarında olan Dominik Cumhuriyeti, Karayiplerdeki Hispanyola adasında yer alan bir ülkedir. Hispanyola, Porto Riko'nun batısında, Küba ve Jamaika'nın doğusunda yer almaktadır.

Venezuela ile deniz sınırı vardır. Adanın batı kısmında Haiti bulunur. Dominik Cumhuriyeti'nin resmî para birimi Dominik Pesosu'dur. Doğu karayip doları da kullanılmaktadır. Resmi dili İspanyolca'dır.

 

 

Survivor nerede çekiliyor? Dominik Cumhuriyeti ve Hispanyola adası nerede? ile ilgili etiketler Survivor dominik cumhuriyeti Hispanyola
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.